Ik sport al ruim 20 jaar bij Sportplan. Ik ben begonnen met Spinning, heb door de jaren heen verschillende andere groepslessen gevolgd, maar Spinning is altijd gebleven.

Een aantal jaar geleden ben ik ook begonnen met het beoefenen van yoga, om meer rust in mijn hoofd en lichaam te krijgen. Dat beviel zo goed dat ik me er verder in wilde verdiepen en daarom ben ik in 2016 begonnen aan mijn Yin Yoga teacher training/200 uur, in 2018 gevolgd door een aanvullende 50-uurs module Yin Yoga & Energie.

Naast alle theoretische en praktische kennis heeft dit traject me ook heel veel gebracht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. En dat wil ik graag overbrengen op anderen.

Het heeft nog wel een paar jaar geduurd voordat ik de stap durfde te maken om daadwerkelijk les te gaan geven. Je kan wel zeggen dat de Wet van de Aantrekkingskracht hier z’n werk gedaan heeft. Want met de overname van Sportplan door Tim en Rian heb ik de stoute schoenen aangetrokken, ben op ze afgestapt en heb aangeven dat ik les kan en zou willen geven. En zij bleken op zoek naar een instructeur…

Dus nu geef ik met veel liefde en plezier Yin Yoga en Spinning bij Sportplan. Twee uitersten, maar alles draait om balans :-).