Fitness

waar er naar de winkel gehold wordt voor de nieuwste lcd tv en smart phone, wordt er bij de keuze van de gym minder kritisch gekeken als het om vooruitgang gaat. Het mag zonder begeleiding en advies. De fitness apparaten, dat wijst zichzelf!  Behoudens de kleurstelling en de vorm is er weining verschil met de fitnesstoestellen van toen en nu. Het blijft een geïsoleerde beweging.

En dus wordt er al snel getraind als decennia geleden. En daarmee doen we ons zelf te kort. 

Want het is goed voor te stellen dat een samengestelde oefening, waarbij diverse spiergroepen samenwerken en coördinatie benodigd is, meer resultaat op levert dan 1 geïsoleerde oefening in een willekeurig fitness apparaat.

We hebben het met resultaat niet alléén over calorieën of spierontwikkeling, maar ook over motoriek, coördinatie en symmetrie. Facetten die onze prestatie, maar ook ons dagelijks functioneren naar een  hoger plan brengt.

Dát is voor ons Fitness, en daar hoort begeleiding en passie bij!

Verder bieden wij Personal training aan.    1 op 1. Dat kan binnen ,buiten en op locatie zijn. En buiten de openingsuren. Dus desgewenst je privegym!. De mogelijkheden zijn onbegrenst. Ontdek waarom bewegen zo geweldig kan zijn en raak net zo 'verslaafd ' en enthousiast als onze personal trainer. Referentie lijst aanwezig.


Delen:

© Sportplan Uitgeest Populierenlaan 45a | 1911 Uitgeest | T. 0251 311 231